GRATIS ONLINE LES

In deze video (27 minuten) leg ik een verband tussen

  1. de kunst van echt samenwerken en samenleven
  2. het ontwikkelen van eigenwaarde
  3. dagelijkse communicatie

Deze opname heb ik gemaakt op een dag dat ik dacht ‘wat als dit de laatste dag van mijn leven zou zijn? Wat zou ik dan willen doen’ Dan zou ik mijn ‘lessen’ over levenskunst aan mijn kinderen willen doorgeven. Deze video is de pure versie die ik toen heb opgenomen en ja, ik ben een beetje verkouden… Er valt nog veel meer te vertellen, maar dit is de essentie. Als je dit echt begrijpt en gaat toepassen verandert er al veel. Geniet van iedere stap die je zet. Heb geduld en vertrouwen. En als je erover wilt praten dan kun je mij bellen of mailen voor het maken van een afspraak voor een goed gesprek over het/jouw leven.