.

EEN GOED GESPREK OVER JOUW LEVEN

We hebben allemaal onze eigen levenservaringen. Het gaat er niet zozeer om wat je meemaakt maar veel meer om hoe je er mee omgaat. Voorkom dat je cynisch of verbitterd raakt. Dat maakt het leven zwaar. Niet alleen voor jou, maar ook voor de mensen om je heen.

Tijdens een goed gesprek vertel jij eerst jouw verhaal en zal ik niet-oordelend luisteren. Daarna gaan we verhelderen, de vinger op de zere plek leggen en krijg je ideeën over hoe je anders met jouw situatie om kunt gaan.

Door de lessen en gesprekken wil ik je graag helpen lichter en vrolijker in het leven te leren staan. En als je snapt hoe het werkt kun je daarna jezelf coachen!

 

LOCATIE EN TIJD

Een goed gesprek kan altijd en overal plaats vinden, ook ’s avonds en in het weekend. Bel, whatsapp (06 55 19 27 82) of mail (pauzenga@gmail.com) mij voor het maken van een afspraak. 

 

VERGOEDING

Graag wil ik er voor iedereen zijn, ongeacht de financiële mogelijkheden. Ik houd ook niet van uurtje-factuurtje. Ieder gesprek kent een eigen verloop. Jij mag na afloop bepalen hoeveel je wilt én kunt geven.  Door mij gemaakte (reis)kosten natuurlijk wel graag vergoeden. En nu hoor ik je denken.. maar dat is helemaal niet commercieel? Klopt. Maar dit voelt voor mij het juiste om te doen. Ik heb zelf in een situatie gezeten dat ik dit soort gesprekken heel goed kon gebruiken maar er niet de financiële middelen voor had… Ik vertrouw er op dat er uiteindelijk een goede balans zal zijn tussen mensen die mij weinig en anderen die mij meer kunnen geven.